Verkiezingsprogramma 2018

klik HIER voor het verkiezingsprogramma van ProTiel 2018-2022

ProTiel begint als hernieuwde partij met als voornaamste drijfveer de behoefte aan een frisse wind en meer openheid in de Tielse politiek, gevoed door ideeën en impulsen vanuit de bevolking.

Het loopt weer tegen de verkiezingen, dus zetten alle partijen hun beste beentje voor.

Wees er echter van overtuigd dat wij er alles aan zullen doen om onze wensen, in overleg met u, te realiseren.

Na de verkiezingen vertrouwen wij erop dat de kiezers ons goed wakker houden en ons telkens herinneren aan waar wij met z’n allen heen willen. Onze deur staat altijd open en wij brengen in ieder geval nieuwsbrieven uit om u op de hoogte te houden.

Stem 21 maart ProTiel, Lijst 6.

Wij zullen heel blij zijn met uw stem, want u maakt het verschil.

2 thoughts on “Verkiezingsprogramma 2018

 1. Ik zie in jullie standpunten niets over het “hot item” ZWEMBAD. Er moet een nieuw zwembad komen maar daar maken jullie geen speerpunt van. Dat is voor mij een heet hangijzer. De sport beslaat n jullie programma slechts 4 regels over de Tielse Sportfederatie. Te weinig in mijn idee.
  Daarnaast ben ik aangenaam verrast door jullie standpunt inzake het doortrekken van de rondweg in Passewaaij.
  Of jullie mijn stem binnenhalen wordt nog een dingetje

  1. Beste Hans,

   Hartelijk dank voor je reactie.
   ProTiel is voor een zwembad in Tiel.
   Geen bak met water, geen tropisch zwemparadijs, maar een zwembad waar je recreatief kunt zwemmen, wedstrijdzwemmen, waterpolo, schoolzwemmen en voor kinderen en jongere tieners water- en zwemvertier.
   Wil je avontuurlijker zwemmen, dan is de Beldert met al zijn voorzieningen de aangewezen plek.

   Sportbeleid moet volgens ProTiel van onderaf gevoed worden. Via de Tielse Sportfederatie moet een nieuw sportbeleidsplan gemaakt worden. Daarin moeten de sportverenigingen ook een prominente plaats inruimen hoe we Tiel aan het bewegen krijgen, zodat Tiel in de gezondheidsplaatjes van de GGD niet altijd onderaan hangt.

   We hopen dat we je vraag hiermee beantwoord hebben. Indien je nog meer vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

   Vriendelijke groeten,
   Het team van ProTiel.

Comments are closed.