Bekendmaking: Commissielid vertrekt.

Bekendmaking: Commissielid vertrekt.

Nancy Hageman, namens ProTiel lid van de Raadscommissies Bestuur en Beleidscyclus, heeft haar lidmaatschap van ProTiel en van de beide Raadscommissies opgezegd. De scheiding tussen haar en ProTiel is in goede harmonie gegaan en er is bij beide partijen dan ook totaal geen sprake van rancune.

Zie hieronder de persoonlijke mededelingen van Nancy Hageman en van ProTiel.
______________________________________________________

Verklaring Nancy Hageman:

Hierbij stel ik u in kennis van het feit dat ik mijn functie als lid van de Commissies Bestuur en Beleidscyclus per direct heb neergelegd.

Voorheen leek het of ProTiel en ik qua opvattingen en overtuigingen overeen kwamen. Dat bleek na verloop van tijd toch niet zo te zijn. Omdat (politieke) opvattingen naar mijn mening erg diep zitten en bij het wezen van een persoon horen kon ik zelf niet blijven en verlang ik natuurlijk ook niet dat anderen hun overtuigingen aanpassen.

Daarom heb ik besloten mijn lidmaatschap op te zeggen, waarbij ik wil benadrukken dat er geen sprake is geweest van irritaties en/of animositeit.

Ik wens ProTiel en u allen dan ook het allerbeste toe.

Met vriendelijke groet,
Nancy Hageman.
______________________________________________________

Verklaring ProTiel:

Een goede waarde heeft ProTiel verlaten. Wij betreuren dit oprecht, maar we begrijpen en respecteren haar besluit.

ProTiel heeft veel waardering voor mensen die op basis van wat hen beweegt in het leven, weloverwogen besluiten nemen. Als persoonlijke overtuigingen en de lijn en positie die ProTiel inneemt niet meer met elkaar stroken, dan is een afscheid de enige conclusie en begrijpen en respecteren wij dat ten volle, hoewel wij het zeer betreuren.

Wij wensen Nancy het allerbeste toe in haar verdere loopbaan.

Namens ProTiel,
Peter Elferink.