Alex Stultiens

Alex is geboren en getogen in Roosendaal, Noord-Brabant. Op twintigjarige leeftijd is hij naar Tiel verhuisd. Bij papiergroothandel Lutkie & Smit Papier/Papyrus te Culemborg is hij zijn werkzame leven begonnen. Hij heeft daar ongeveer 20 jaar op de klantenafdeling en public relations gewerkt. Daarna is hij in dienst getreden bij een chemisch bedrijf in De Meern als binnendienstmedewerker. Hij onderhoudt daar het contact met Engelse, Franse en Spaanse klanten. Hij is 30 jaar getrouwd met Jozien waarmee hij 2 kinderen en een kleinkind heeft. Sinds Alex in Tiel woont is hij zich steeds meer voor de Tielse politiek gaan interesseren. Nadat hij in contact kwam met oud raadslid Lammert Dijkstra van ProTiel heeft hij zich aangesloten bij deze partij. Zijn interesse richtte zich vooral op de zorg voor de inwoners van Tiel. De afgelopen 8 jaar heeft Alex zich ingezet voor ProTiel als fractielid en adviseur van de commissies Ruimte en Bestuur. Sinds Januari 2019 is hij lid van de commissie Bestuur van de Gemeente Tiel. Een onderdeel daarvan is het wel en wee van de Regio Rivierenland. Met de deelnemende gemeenten is het zaak te komen tot efficiënte samenwerking en mogelijk kostenbesparing waarvan de inwoners van Tiel dan ook voordeel zouden kunnen hebben.

Alex ziet graag dat de inwoners van Tiel zich gelukkig voelen. Hij is er zich van bewust, dat hiervoor veel factoren van belang zijn, zoals gezondheid, werk- en schrijf- en leesvaardigheid. Dus zullen we er als politieke partij voor moeten zorgen dat voorlichting, werkgelegenheid, sport en recreatie worden aangeboden.

Het motto van Alex is: als je ergens aan deelneemt, moet je je volledig inzetten. Je mede verenigingsleden rekenen op je inbreng.

Alex Stultiens